Robotul de bucatarie se spală greu

Acum ceva vreme, cam prin perioada în care soțul s-a gândit să mă facă fericită și să nu îmi ia flori, am cumpărat și un robot de bucătărie. Până atunci nu interacționasem cu vreunul. De fapt nu stăteam prin bucătărie prea mult.

După ce am cumpărat robotul, am fost extrem de fericită când am văzut cât de repede se mișcă. Practic orice poate fi tocat, feliat, dat pe răzătoare, făcut cubulețe, stors în câteva secunde. Fără exagerare. Chiar și cozonac am făcut, doar pentru că aluatual s-a frământat singur. Încă laud robotul ală de fiecare dată când îl folosesc.

E, cum mie mi s-a părut că am descoperit focul, mi-am exprimat fericirea de față cu niște colege de muncă, la care ele m-au întrebat sec “Aaa, dar nu se spală greu?”.

Apoi am vobit cu maică-mea și i-am spus ce tare e să ai robot, cu gândul să îi fac unul cadou, să îi ușurez munca femeii. Eu eram în extaz și ea mi-a spus “A, foarte interesant, dar se spală greu. Și ocupă mult loc.”

Apoi am vorbit cu o altă prietenă și mi-a spus “Am și eu unul de câțiva ani, dar mie îmi place să toc toate legumele cu cuțitul. Chiar zilele alstea l-am pus lângă ușă să îl arunc sau să îl dau cuiva, că mă împiedic de el prin bucătărie.”

Nu pot să înțeleg femeile. Se plâng toată ziua că au o grămadă de lucruri de făcut, dar când pot avea ceva care să le ușureze munca, le e lene să spele o lamă și un bol cu capac.
woman-on-moon

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
9 Răspunsuri la “Robotul de bucatarie se spală greu”
 1. Radu-Mihai spune:
 2. Ady spune:
  • Sean spune:
  • Ady spune:
  • Radu-Mihai spune:
 3. Ady spune:
  • Sean spune:
  • Ady spune:
  • Radu-Mihai spune: