E Clujul prea calm sau noi prea agitați?

Până joi, nu mai fusesem în Cluj să mă plimb, fusesem o singură dată pentru o nuntă, la modul că am ajuns acolo vineri seara, a doua zi dimineață au început diversele tradiții, iar la 12 noaptea sau când s-a terminat, am plecat direct acasă.

Interacțiunea mea cu oamenii de acolo, în mare, s-a redus la trafic și casiere/vânzătoare, dar în 3 zile de Cluj m-am convins. Nu e un mit că acolo totul se întâmplă în reluare. Mașinile schimbau banda ca niște melci, plecau de la semafor înceeet și virau ușurel să nu se răstoarne. Până și GPS-ul nostru a rămas la un moment dat în urmă. Semafoarele erau toate făcute să pleci pe verde de la primul și fix când ajungeai la următorul, se făcea roșu. Probabil mergeam prea repede.

La McDonald’s, erau 3 casiere, 6 oameni la rând. Am stat la coadă 10 minute, lucru pentru care în București probabil ar fi date afară vânzătoarele.

La alte restaurante în mall spuneam comanda, iar casierele se uitau la mine, făceau câte o pauză de 3 secunde, apoi întrebau “câte chifle ați spus?”. *facepalm*

Într-un magazin de haine, la casă, jur că aproape am văzut cum îi curgea o băluță tânărului vânzător, în pauza din conversație, în care pur și simplu așteptam să reacționeze cumva la ceea ce am spus.

Nu aruncați cu roșii, eu credeam că e un mit, nu zic că toată lumea e așa, doar avem prieteni acolo, dar n-aș putea să mă adaptez să locuiesc acolo după ce am stat în București.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
9 Răspunsuri la “E Clujul prea calm sau noi prea agitați?”
 1. Laura spune:
 2. saint spune:
 3. AlexandraM spune:
  • Luna spune:
 4. Arthur spune:
  • Arhi spune:
  • Arthur spune:
  • Arhi spune:
  • M Andrei D spune: