Dacă ai zis ceva, ține-te de cuvânt

Eu sunt un om foarte serios și încerc ca atunci când spun ceva, să mă țin de cuvânt. Mai ales când ceea ce spun implică și alte persoane. De asta n-am vrut niciodată să fiu polițistă. De când eram mică, am perceput polițiștii ca pe niște oameni mincinoși și corupți (desigur, există și mici excepții prin sistem). Este motivul pentru care n-aș putea intra nici în politică.

Problema e că fiind eu așa, mă aștept ca și alții să facă ceea ce spun, mai ales atunci când stabilesc ceva cu mine.

Eu dacă știu că mi-a spus X că mâine dupa-amiază ne vedem, îmi aranjez toate treburile astfel încât să am după-amiaza aia liberă și dacă nu mă anunță că s-a răzgândit sau a intervenit ceva, să-și ia adio de la ideea de a ne mai face vreodată vreun plan. Poate doar dacă a intervenit într-adevăr ceva deosebit. Dacă spui că vorbim săptămâna viitoare pentru a stabili ceva, păi sună-mă săptămâna viitoare, că altfel nu vei mai auzi de mine.

Așa se face că nu prea am prieteni, dar nu mă plâng de asta. Pentru că sunt fix genul ăsta de om:

75be14dfea872eadc73d77ef3596dd6a

Nu am idee cum pot fi unii așa, poate li se trage de la zecile de promisiuni din copilarie, de genul “iti iau bicicleta daca iei premiul I”, dar nu vreau să vă spun decât: țineți-vă de cuvânt, într-o zi o să pierdeți ceva important din cauza asta.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
1 Răspuns la “Dacă ai zis ceva, ține-te de cuvânt”
  1. super_fotbal spune: