Să vorbim despre filme, dacă tot am fost la Warcraft

Știți zilele alea când se aliniază toate planetele și absolut totul merge prost în ziua aia? Așa începuse pentru mine ziua de azi. Am trecut pe la muncă somnoroasă și plictisită și nu mi-au ieșit niște chestii pe acolo, așa că am plecat și mi-am dat seama că trebuie să cumpăr două chestii pentru meniul pe care mi l-a făcut Cristina.

Am ajuns în Auchan, magazinul era destul de gol, în schimb erau cozi la casă. Am plecat la Cora, iarăși coadă. Fiind o oră la care lumea muncește, nu mă așteptam să fie nimeni, dar era plin de pensionari. Zici că era consiliul pensionarilor. N-am rămas pentru două produse.

M-am dus cu Cetin la film. Practic m-a târât la Warcraft, nu prea voiam să îl văd, pentru că noi nu avem aceleași gusturi la filme. Am ajuns prea devreme, așa că am zis să bem o cafea înainte. Ne-am așezat în două locuri și nicăieri nu a venit nimeni să ia o comandă, nu era niciun chelner pe acolo și am intrat la film devreme, să prindem și reclamele.

Deci vreau să zic că în momentul în care a început filmul, am fost atât de captivată, încât m-am transpus cu totul în acțiune. M-am uitat cu gura căscată. La propriu. Nu am mai văzut o producție atât de bună de la… de fapt nici nu pot compara cu ceva. Nu îmi trece nimic prin minte. Era să fac pe mine pentru că nu voiam să pierd nicio secundă din acțiune. Cred că mi s-a tras de la faptul că atunci când eram mică eram fascinată de Starcraft și Warcraft. Orcii au fost pur și simplu geniali. E noul meu film favorit, dar nu vreau să scriu detalii, pentru că nu vreau să stric bucuria celor care vor să îl vadă.

Aș putea spune că Warcraft este Matrixul sau LOTR-ul meu. BTW, eu n-am reușit să văd niciodată Matrix sau Lord of the Rings, nu mi-au plăcut deloc. Cetin se uită la ele măcar o dată pe an.

Înainte de Gods of Egipt – film la care am fost târâtă tot de Cetin – și Warcraft, aș fi zis că nu îmi plac filmele fantasy. Mie îmi plac dramele și urăsc comediile, pentru că mi se par proaste. Filmul meu preferat era Leon – The Professional, singura comedia la care am râs a fost una britanică, ceva cu o înmormântare cu unul care ieșea dezbracat pe un balcon, dar nu-i țin minte numele Death at a Funeral (2007) și singura animație genială mi s-a părut Ice Age (doar primul). Dar acum, Warcraft este preferatul meu, pe același loc cu Leon.

Abia aștept să apară următorul. Abia aștept să se facă mare fiul, să jucăm jocuri de strategie împreună și să ne uităm la Warcraft, așa cum Cetin se uită la Star Wars cu fiica.

Vouă ce filme vă plac? Care este preferatul vostru of all times?

warcraft-movie-poster-art-header

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
20 Răspunsuri la “Să vorbim despre filme, dacă tot am fost la Warcraft”
 1. marcian spune:
  • Luna spune:
  • marcian spune:
 2. Chachal spune:
  • Arhi spune:
 3. d.orin spune:
  • Luna spune:
  • d.orin spune:
  • d.orin spune:
 4. Ioana spune:
 5. nea_omat spune:
 6. Maud spune:
 7. Cezar Firicel spune:
  • Cornelia Badea spune:
 8. Jo spune:
 9. Vali spune:
 10. Ada spune:
  • Luna spune:
  • Ada spune:
 11. hillie spune: