Încearcă foodpanda când vrei să mănânci ceva, dar nu știi ce sau de unde

Eram într-o sâmbătă la muncă, nu prea aveam ce să mănânc și m-am gândit să fac o comandă.

Toată problema era că, fiind la dietă, nu puteam să comand pizza și papanași, așa cum mi-aș fi dorit. Plus că eu comandam mereu aceeași pizza, dintr-un singur loc. Habar nu aveam de unde aș putea să comand ceva ce am voie să mănânc.

Am cercetat puțin inițial, să văd ce restaurante mai au livrare, mi-am întrebat cunoscuții de unde mai comandă ei, iar într-un final, a venit soluția salvatoare de la Cetin: mi-a amintit că există foodpanda.

Deși eu nu prea încerc servicii noi, de data asta aveam de ales între a strica dieta și a muri de foame. Și totuși, vreau să spun că mi-a plăcut extrem de mult foodpanda. Nu mi-am instalat aplicația, pentru că așa sunt eu, mi-e lene să dau 3 clickuri în plus, dar totul a mers perfect, din browser, de pe telefon.

Am scris strada unde vreau livrarea, iar foodpanda mi-a arătat că în jurul meu există o sută și ceva de locuri de unde pot comanda. Am luat la rând restaurantele unde scria că au și altceva decât pizza, mi-au curs balele la meniurile lor, mai ales la deserturi și într-un final m-am oprit la unul. Am adăugat în coș ce am vrut și undeva în josul paginii îmi scria dacă am făcut sau nu comanda minimă ca să pot să trec mai departe.

La finalizarea comenzii am ales să plătesc cash și m-au anunțat că pentru restaurantul ales mai plătesc 3 lei livrarea (nu se plătește livrare la toate).

Mi-a plăcut faptul că în dreptul fiecărui restaurant scria cam în cât timp va veni comanda și mi-a plăcut și mai mult că deși scria 65 de minute, a venit după vreo 50.

Chiar am rămas plăcut surprinsă și vă recomand ca atunci când sunteți în pană de idei să încercați și voi foodpanda.

 

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
5 Răspunsuri la “Încearcă foodpanda când vrei să mănânci ceva, dar nu știi ce sau de unde”
  1. Marian spune:
  2. ada spune:
    • Luna spune:
  3. jules spune:
    • Luna spune: