Cum se descurcă Therme vara?

Aseară, în timp ce nu puteam să dorm de grija celor ce pe canicula asta nu au aer condiționat, mă gândeam cât de mult mi-a plăcut la Therme.

Nu este Therme un loc chiar atât de extraordinar, așa cum îi făceau ei reclamă, adică nu e nici chiar atât de imens cum mi-l închipuiam și nu are piscine atât de multe și mari cum visam eu. Totuși, am fost de vreo 3-4 ori, pentru că eu urăsc frigul. Urăsc senzația aia pe care o am când intru într-o piscină cu apă rece, iar la punctul ăsta Therme m-a câștigat definitiv.

Mi s-a părut minunată apa aia caldă. Am uitat să mai ies de acolo. Plus senzația aia mișto când ieși în piscina exterioară, stai în apă calda, iese abur, afară sunt grade cu minus, dar tu poți sta liniștit cu cocktailul tău.

Bine, sunt conștientă că e chestie de gust. Unora nu le place apa aia caldă.

Și totuși, mă întreb, cum e vara la Therme? Mă gandesc că în zilele astea de caniculă, oamenii mai caută locuri să se răcorească și se duc la piscină, însă Therme cred că dispare complet din lista de opțiuni cu apa lor caldă. Cred. Așa că, Therme, ne vedem când temperatura de afară va fi cu minim 15 grade mai mică decât temperatura apei.

A fost cineva vara la Therme? Cum e?

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
3 Răspunsuri la “Cum se descurcă Therme vara?”
  1. Costin spune:
    • Luna spune:
  2. Radu-Mihai spune: