De ce nu renunț eu la Vodafone

Dimineață am auzit o reclamă la radio, ceva legat de abonamente la telefoane și mi-am amintit că mi-a sugerat într-o zi Cetinuț să ne gândim un pic, că poate ar fi bine să ne mutăm abonamentele la Digi. Abonamentul meu de la Vodafone fiind 19 euro, al lui habar nu am.

Adică vă dați seama că orice om normal ia în calcul ideea de a plăti 10 euro pe luna pentru 2-3 abonamente, în loc de 40-50 de euro. Doar că am stat eu așa și mi-am calculat mai bine în cap și am ajuns la concluzia că nu am fost niciodată nemulțumită de Vodafone sau nu la modul grav, să mă supăr pe ei, să-mi strâng jucăriile și să plec.

În afară de faptul că am semnal în toate locurile în care abonații Orange, de exemplu, nici nu visează, îmi mai merge și internetul foarte bine. Pe lângă toate astea, îmi place foarte mult oferta de abonament pe care o am acum. Adică totul nelimitat, 6,5 GB trafic de date, plus niște chestii în roaming, care mă interesează de 2-3 ori pe an maxim, dar mă bucur la maxim că le am atunci când e nevoie. Și mai mult îmi place abonamentul soțului, care e nelimitat. Punct.

Se știe că dacă vrei un confort în plus și lipsă de griji, în general, plătești mai mult. Deocamdată eu aleg să plătesc mai mult.

De ce aș renunța la un serviciu bun cu care nu am probleme?

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
17 Răspunsuri la “De ce nu renunț eu la Vodafone”
 1. Serj K spune:
  • Luna spune:
 2. Bogdan spune:
  • Luna spune:
  • Dart spune:
  • Arthur spune:
 3. Marius spune:
 4. Singer spune:
 5. Sarpele spune:
  • Luna spune:
  • Arhi spune:
 6. rsha spune:
 7. Alexandru Neştian spune:
 8. jules spune:
 9. super_fotbal spune:
 10. Farcas Gelu Danut spune:
 11. Mihai spune: