Cuplurile reușite nu sunt ca în povești

Toate gagicuțele visează la o iubire ideală, la un partener de care să se îndrăgostească la prima vedere, să le excite mușchii, un chip angelic și părul strălucitor ieșit din reclamele la șampoane. Numai că ele toate sunt influențate de poveștile cu Făt-Frumos și de internetul mult și prost. Își caută idealul în jurul lor în funcție de cât de atrăgători sunt masculii disponibili.

Gagicuțelor, posibil să vă fi uitat prea mult la filmele alea americane cu adolescenți. Alea cu majorete și cu fotbaliști. Acolo cuplul cel mai simpatizat și popular este unul format din două frumuseți absolute care trăiesc o minunată poveste de dragoste, iar în jurul lor, toate celelalte școlărițe visează la prințul majoretei și toți ceilalți adolescenți viseză la majoreta superbă.

Aș dori să vă aduc la cunoștință că în viața reală lucrurile nu stau așa. Oamenii nu sunt perfecți, deși tind să caute perfecțiunea care li se potrivește. Cuplurile minunate pe care le-am întâlnit eu sunt formate din femei frumoase și bărbați inteligenți. Prin această afirmație nu exclud ideea că și ea este inteligentă sau că el nu poate fi frumos sau că ea este neapărat frumoasă fizic, iar el este un geniu, doar subliniez faptul că perfecțiune pe care o căutați nu trebuie să fie una fizică, așa cum tind ochii noștri să facă atunci când scanează teritoriul.

Femeile ar trebui să-și mai scadă din standardul de frumusețe fizică și să-și caute un bărbat inteligent, care le vor face să râdă oricând, le vor susține în orice moment al vieții lor și cu care au în comun nu doar culoarea preferată și poziția în pat, ci și țelurile în viață. Un bărbat care nu este neapărat bogat, dar este muncitor și gândește și are potențial pentru viitor. Împreună își pot crea viitorul pe care îl doresc.

Bărbații aia perfecți fizic, de multe ori, vin cu niște problemuțe. Au impresia că pot obține orice prin imaginea lor de mascul alfa și vor testa asta și cu prietenele tale. Cu cât grija față de partea lor exterioară este mai mare, cu atât timpul alocat dezvoltării lor personale și intelectuale scade. Lucru valabil, chiar mai des întâlnit și la femei, mai ales de când a apărut în limbajul nostru cuvântul “pițipoancă”.

Tu, drăguță, nu ești o panseluță gata crescută frumos care trebuie doar să fie luată și pusă într-un mediu perfect și adorată. Trebuie să contribui și tu la crearea acelui mediu și să faci și tu pentru tipul de lângă tine ceea ce face el pentru tine.

Așadar, data viitoare când ești invitată în oraș, nu te mai uita numai la fața omului. Uită-te la om în ansamblul lui, la felul cum se exprimă și se poartă. Este posibil să te trezești vrăjită de cineva la care nu te aștepți.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
16 Răspunsuri la “Cuplurile reușite nu sunt ca în povești”
 1. Gicu Hugi spune:
 2. gigi spune:
  • Luna spune:
 3. Cris spune:
  • Luna spune:
  • andrei spune:
  • Romeo spune:
 4. DeeDee spune:
  • Arhi spune:
  • DeeDee spune:
 5. nea_omat spune:
  • Luna spune:
  • Ramona spune:
  • Romeo spune:
 6. ametistul spune:
  • Luna spune: