Vedetele sunt și ei oameni normali, nu vreun soi aparte

Sunt aproape convinsă că ați auzit toți de incidentul Andreei Marin. Dacă nu, vă spun eu pe scurt ca să fac o introducere: Andreea a fost atacată de trei câini în timp ce se plimba cu bicicleta pe strada pe care locuiește. Și spune că nici nu e prima dată când acei căței atacă pe cineva. Desigur, fiind vorba despre o persoană publică, s-a rezolvat. Câinii au fost luați de cineva în adăpostul său privat.

Nu discutăm acum dacă merita sau nu să fie atacată, știu că antipatia voastră față de ea poate vă îndeamnă să spuneți la prima vedere “mai dă-o naibii și p-asta, merită!”. Mie îmi este absolut indiferentă, pentru mine e doar un om o femeie.Ideea e că nimeni nu merită să meargă cu frică spre casa lui, pe strada pe care locuiește.

Un trecător era pe fază după incident și a filmat-o pe Andreea Marin, nervoasă, spunând:

„Eu mi-am luat ce trebuie ca să mă apăr de ei, arme legale, ca să zic aşa. Dacă îi mai văd afară şi mă atacă vreunul, eu acţionez. Să nu vă plângeţi apoi că i-am omorât, îmi pare rău. Îmi spuneţi dumneavoastră că nu m-au atacat, îmi garantaţi asta? Mă doare în c*r de garanţia dumneavoastră“.

Ca să vedeți în ce hal de josnici sunt oamenii, știți de ce le-a păsat lor după toată chestia asta? De limbajul femeii și de câini.

 1. Aici avem o petiție împotriva Andreei Marin, pentru că ea și-a creat o imagine de zână calmă și bună și a vorbit urât, a arătat că are și o altă față. Petiția spune că doamna a avut și ea un incident minor cu niște câini, ce mare lucru?
 2. Aici avem un clip în care un domn este impresionat doar de condițiile în care stau câinii în duba hingherilor și urlă:

“Ia uite! Uite-i cum mor aici! Uite! Ești femeie! Nu poți să accepți să vezi așa ceva! N-ai cum!”

Acestea sunt, în primul rând, dovezile că la noi în țară câinii sunt mai importanți decât oamenii. Probabil de asta suntem conduși de câini de atâția ani, că oamenii, dacă văd pe cineva că dă frumos din coadă la tv, îl votează repede. Dar nu ăsta este subiectul.

Referitor la primul punctuleț, doresc să anunț că vedetele pe care le vedeți voi la televizor sunt și ei doar oameni. Acești oameni, puși în fața unor pericole, mai ales în fața a ceva de care le este frică, reacționează urât. Țipă, înjură, își pierd calmul și controlul.

Este un lucru absolut firesc. Și eu, cât de mult îmi plac câinii și îmi vine să-i iau pe toți în brațe, dacă m-ar ataca, i-aș omorî fără vreo urmă de regret și nu ați mai găsi în limbajul meu nicio urmă din limbajul academic pe care îl afișez zi de zi. Să știți că Andreea Marin nu este o zână, pentru că zânele nu există. În schimb, voi ăia care o criticați pentru reacție, sunteți niște câini.

Cât despre punctulețul numărul doi, au apărut reacțiile cuțofililor pe internet. Știți cine o critică cel mai mult pentru limbaj, nu? Evident, femeile. S-a adunat spuma internetului aici:

Cel mai mișto comentariu, pe care din păcate nu l-am găsit să-i fac print screen, este de departe:

“Preţuieşte viaţa, Andreea Marin! Poate dacă le dădeai un os de la masa ta îţi erau prieteni!”

meme-andreea-marin

 

 

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
15 Răspunsuri la “Vedetele sunt și ei oameni normali, nu vreun soi aparte”
 1. nFo spune:
  • eu_eu_eu spune:
 2. Agitate spune:
 3. Emil spune:
  • Luna spune:
  • eu_eu_eu spune:
 4. Danutz spune:
  • Luna spune:
  • Ady spune:
  • eu_eu_eu spune:
 5. Zdruleanu spune:
 6. alin spune:
  • ABC spune:
  • Arhi spune:
 7. DeeDee spune: