Să mai vorbim o dată despre filme: azi, horror

Ieri am avut o zi de coșmar, umblând câteva ore cu niște hârtii, trezită de la 5:30, așa cum se trezește orice bun cetățean în concediul său.

După vreo oră de umblat, a început să mi se facă treptat rău, până când am renunțat la ce aveam de făcut, pentru că îmi crescuse temperatura așa de tare, încât îmi amintesc doar frânturi din drumul spre casă. Ce poate fi mai frumos decât o răceală vara?

Și uite-așa, cursul evenimentelor din timpul zilei de ieri, mi-a amintit că parcă ar fi cazul să mai văd și eu niște filme horror.

Când eram prin liceu au început să îmi placă filmele horror. Am văzut atât de multe într-un timp atât de scurt, încât atunci când mă trezeam noaptea să merg la toaletă mi-era frică să mă ridic din pat. Deci da, îmi era frică de întuneric și de băi albe cu lumini puternice de neon la aproape 20 de ani. Între timp mi-a trecut, dar asta pentru că nu am mai văzut filme horror.

Mi s-a părut mie într-o perioadă că a scăzut calitatea acestor filme și am renunțat să mai caut, dar printre favoritele mele au fost:

 1. The Wizard of Gore (2007)
 2. Eden Lake (2008)
 3. The Rite (2011)
 4. Shutter (2004)
 5. Ju-on: The Grudge (2002)
 6. The Shining (1980)
 7. The Exorcist (1973)
 8. Dead Silence (2007)
 9. The Silence of the Lambs (1991)
 10. Let the Right One In (2008)

Cam asta mi-am amintit eu fără să depun vreun prea mare efort. Deci, ce filme horror bunuțe ați mai văzut în ultimii ani?

PS: nu îmi plac zombi, vârcolacii și alte creaturi de-astea. Accept cel mult fantome, uneori vampiri, cam ca la numărul 10.

 

 

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
13 Răspunsuri la “Să mai vorbim o dată despre filme: azi, horror”
 1. nicalai spune:
  • Luna spune:
 2. nicalai spune:
 3. Maria spune:
 4. Gicu Hugi spune:
 5. Iulia spune:
  • Arhi spune:
  • Luna spune:
 6. Iulia spune:
 7. andrei spune:
 8. Seba spune:
 9. ciprian spune:
 10. horia spune: