Din gama produselor care ne ușurează viața: periuța de dinți electrică

Îmi amintesc că pe la vreo 8 ani m-a certat o dată tata că aveam dinții galbeni.

Știți cum sunt copiii, majoritatea nu stau ei să se îngrijească de prostii de-astea, oricât ai încerca să îi înveți că trebuie să se spele pe dinți zilnic, li se va părea mai interesant să facă orice când se trezesc sau când se culcă, numa asta nu. Doar că tata, pentru că mă certa mai rar și îl vedeam mai rar pe acasă, avea o altfel de influență asupra mea și dacă el îmi atrăgea atenția cu ceva, îmi rămânea în minte.

Și uite-așa am început eu să am grijă de dinții mei și să îi spăl cu tot felul de chestii, gen sare și bicarbonat, orice numai să nu îi mai vadă tata galbeni vreodată.

Cum dinții erau una dintre obsesiile mele, atunci când am văzut acum câțiva ani niște periuțe de dinți la prețuri decente și cu acumulator, mi-am luat și eu una, care merge foarte bine până în ziua de azi. Mai exact un Oral B foarte simplu, cu timer la 2 minute.

Știu că există și periuțe mai scumpe, cu tot felul de capete și programe, dar sinceră să fiu mi se pare că asta își face treaba perfect. De când am periuță electrică nici nu a mai fost cazul să îmi fac detartraj, e clar că ceva electric, cu nu știu câte oscilații pe minut, curăță dinții mult mai bine decât o pot face eu manual.

Aș putea spune că periuța de dinți electrică stă cam pe același loc cu mașinile de spălat (haine/vase) și uscătorul de haine. E una dintre chestiile la care nu știu dacă mai poți renunța după ce o folosești o perioadă.

Fun fact:  Noi folosim același corp de periuță, avem doar capete diferite, marcate cu o banda colorată la bază. Acum câteva luni i-am schimbat capul periuței lui Cetin și i-am dat unul cu bandă roz, facând mișto de el cu acea culoare. Desigur că în următoarea perioadă ne-am spălat amândoi cu aceeași periuță, fără să știm, pentru că eu uitasem că aia roz nu e mea. Asta până când, într-o dimineață, m-a vazut cum mă spăl eu cu periuța lui și a râs de mine, iar eu eram ferm convinsă că aia e a mea.

PS: printre altele, soțul mi-a spus că dinții mei frumușei au contribuit destul la imaginea mea atunci când s-a îndrăgostit de mine.

dinti

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
13 Răspunsuri la “Din gama produselor care ne ușurează viața: periuța de dinți electrică”
 1. Andrei spune:
  • Luna spune:
  • perji spune:
 2. Bogdan spune:
  • Luna spune:
 3. anatati spune:
  • Luna spune:
  • anatati spune:
  • Iulia spune:
 4. rux spune:
 5. CID spune:
 6. ioana spune:
 7. Adi spune: