De ce ar trebui să fie femeile mai tinere cu câțiva ani decât bărbații într-un cuplu

Am observat de-a lungul timpului cuplurile care trec pe lângă mine sau cuplurile cunoscute. Cuplurile de oameni maturi, trecuți de 35+ ani, nu cuplurile de adolescenți.

În foarte multe cazuri am văzut că, atunci când cei doi au aceeași vârstă, femeile par mult mai îmbătrânite și sunt mult mai nepăsătoare față de aspectul lor decât bărbații de lângă ele. Știți cum e, femeilor le scad calitățile după 30 de ani, bărbaților abia atunci încep să le crească. Nu generalizez, de exemplu mama și tata au aceeași vârstă și totuși mama e foarte frumoasă și tinerică.

Totuși, nu pot să nu mă întreb, după ce văd acei oameni că merg nepăsători și triști unul lângă celălalt, dacă acei oameni mai fac sex. Unul cu celălalt, adică. Și mă întreb dacă domnul nu și-ar dori și el ca femeia cu care s-a căsătorit acum mulți ani să nu fie așa de grasă, să nu stea toată ziua cu părul prins ca o băbuță, să fie atentă cum se îmbracă, să păstreze cât mai mult din femeia care l-a cucerit și să nu îmbătrânească prematur.

Domnilor, să vă dau un mic tip, când vă alegeți gagica, încercați să-i cunoașteți și părinții și să vă uitați bine la ei și la obiceiurile lor, pentru că probabilitatea să le moștenească trăsăturile, comportamentul și caracterul, sunt extrem de mari.

Mai există un aspect aici, e posibil ca cea sictirită să fie doamna, în funcție de vârsta la care v-ați cuplat. E știut faptul că majoritatea bărbaților se maturizează mai târziu și săraca doamnă, după ce v-a suportat atâta timp, se poate să se plictisit și ea destul de mult încât să se ingnore și să vă ignore, pentru că nu mai e interesată de voi, dar s-a resemnat pentru că e căsătorită.

Da, știu, îmi pare rău că v-am amintit că v-ați căsătorit. Viața e tristă, dar v-ați făcut-o cu mâna voastră.

 

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
14 Răspunsuri la “De ce ar trebui să fie femeile mai tinere cu câțiva ani decât bărbații într-un cuplu”
 1. oana spune:
  • Curly spune:
  • Luna spune:
 2. Lucifer spune:
  • Luna spune:
  • Arhi spune:
  • Romeo spune:
 3. florin spune:
 4. super_fotbal spune:
 5. Andrei spune:
 6. Stefablue spune:
 7. alex spune:
 8. dfg spune:
  • Luna spune: