Din dilemele mele: de ce conduc femeile atât de prost?

Foarte multă vreme, am observat traficul doar din afară, deși aveam permis de conducere. Apoi, o perioadă, am observat traficul fiind pe două roți, iar acum îl observ de la volan.

Ca idee, să știți că eu nu am vrut să îmi iau permis de conducere, crezând că voi conduce la fel de prost ca toate femeile sau că nu voi fi în stare să conduc. Eu nu am vrut să fiu cineva care încurcă și care e pusă în tot felul de situații în care să fie înjurată. Totuși, într-un final, am decis să fac școala de șoferi.

După câteva ore de condus, nu mi s-a mai părut la fel de groaznic la volan, mi-am dat seama că nu sunt chiar bombă și pot ieși pe stradă. Nu prea eram sigură la încadrarea pe străzi înguste, parcări și mers cu spatele, dar mi s-a spus că o să mă prind de chestiile astea cu timpul.

Ei bine, nu știu cu care timp exact, pentru că nu am urcat la volan decât de câteva ori după ce mi-am luat permisul și mi s-a părut groaznic, așa că am renunțat.

Apoi am condus o motocicletă și nu mi s-a mai părut atât de groaznic condusul, dar diferă și trebuie să fii retardat să nu te încadrezi în spațiu cu o motocicletă.

Și atunci am observat eu mai îndeaproape cum femeile sunt întotdeauna încadrate altfel pe bandă, cum merg cu dungile de pe șosea între picioare, cum parchează prost, cum nu au niciun simț de orientare și așteaptă ca mereu să facă alții manevre pentru ca ele să treacă ca niște prințese ce sunt, cum fac stânga sau întorc fără să se asigure, cum frânează des și fără motiv, etc, *insert chestii pe care le fac femeile la volan*.

Ei bine, după ce am renunțat la motocicletă, fără să am vreun accident la activ, am trecut la volan, pentru că drăguțul meu de tată, a găsit cea mai bună combinație de mașină pentru o femeie – mașină destul de mică, poziția la volan e mai sus decât a majorității mașinilor și are cutie semiautomată. Practic, m-am îndrăgostit de ea și am zis că pe aia pot să o conduc și eu.

Sigur, încă mi-era frică să nu ajung să fiu înjurată, dar cred ca nu am fost prea tare. Poate doar o singură dată. Să vă spun de ce.

Am făcut două accidente, cu aceeași mașină, în maxim 30 de secunde,

Mergeam pe centură, bară la bară. Am plecat de pe loc foarte încet, dar m-am uitat la telefon. Până să ridic privirea, am simțit o zdruncinătură. M-am cam panicat când am văzut că sunt lipită de o dubă. Panicată fiind, am uitat că mașina are frâna de mână stricată și am lăsat-o în viteză, obișnuită să fac asta atunci când parchez, dar nu am oprit și motorul când m-am dat jos. Și până să ajung jos cu totul, mașina a plecat singură și s-a mai bușit o dată de dubă, sub privirea mea rușinată și privirea pierdută a șoferului dubei. Dacă eram în locul lui mă înjuram de toți dumnezeii, dar omul a fost ok, mai ales că totul s-a întâmplat la viteză mică, pe distanță foarte mică. Norocul meu a fost că mașina mea are botul foarte jos, iar duba era înaltă și nu s-a întâmplat nimic. De atunci, nu mă ating de telefon când conduc.

I dare you to beat that.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
19 Răspunsuri la “Din dilemele mele: de ce conduc femeile atât de prost?”
 1. Jo spune:
 2. migabi spune:
  • Luna spune:
  • Jo spune:
  • Luna spune:
 3. Ursu spune:
  • Luna spune:
  • Curly spune:
  • alex spune:
 4. Ursu spune:
 5. Maria spune:
  • Arhi spune:
  • Maria spune:
 6. alex spune:
 7. Moldoveanca spune:
 8. andrei spune:
 9. mihaela spune:
 10. Hypher spune:
 11. Mihai spune: