Bărbații se spală pe dinți?

Am din nou una dintre dilemele mele.

Cât am fost în liceu, la adunările de dimineață, îmi era mutat nasul zilnic de mirosurile care veneau din jur de la colegii mei. Desigur, nici nu avea rost să îi întreb de ce nu fac asta dimineața și sunt sigură că nici seara nu ajungeau la baie cu scopul ăsta. Știam, dimineața ei erau mereu pe fugă, pentru că nu erau așa de conștiincioși ca fetele, se trezeau mereu târziu și numai cu spălatul nu mai aveau ei treabă.

Povestea a fost cam aceeași și prin academie, doar că acolo nu mă mai întâlneam cu atât de multe mirosuri, dintr-un motiv cât se poate de obiectiv: masa de dimineață era pusă înainte de adunare, astfel că cine apuca să ajungă la masă, nu se mai dădea de gol că nu știe unde îi e periuța de dinți, însă îi știam de la depărtare pe cei care au sărit masa.

După atâția ani de nespălat pe dinți sau spălat ocazional, probabil când aveau vreo întâlnire importantă sau înainte de a merge la dentist, mi-e greu să cred că și-au schimbat brusc obiceiurile.

Să zicem că am avut eu numai exemple de specimene de acest gen în jur și că erau băieții ăștia mereu pe fugă, dar cu restul de bărbați cum stă treaba? Au timp dimineața sau doar trec din când în când pe la dentist pentru un detartraj și o albire?

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
13 Răspunsuri la “Bărbații se spală pe dinți?”
 1. Alex spune:
 2. mihai007 spune:
 3. Arthur spune:
 4. vega spune:
 5. alex spune:
 6. m spune:
 7. super_fotbal spune:
  • alex spune:
  • m spune:
 8. Snark spune:
 9. Cristian spune:
  • Lucifer spune:
  • Arhi spune: