De ce să nu te muți cu prietena ta cea mai bună

Știți emisiunea aia de pe History Travel Channel în care niște oameni se mută dintr-o țară în alta și un agent imobiliar le prezintă trei variante ținând cont de cerințele lor, iar la final ei aleg unde vor locui?

Uneori, în acea emisiune, nu apar doar cupluri, apar și gagici care sunt prietene bune și hotărăsc să se mute cu munca din Canada în Bahamas și se gândesc că le-ar fi mai ușor să suporte schimbarea împreună, așa că vor să locuiască sub același acoperiș, să împartă și cheltuielile.

Nu am văzut bărbați, doar prieteni, care să vrea să plece din țară împreună, dar acolo oricum nu cred că ar apărea aceleași divergențe.

Deci gagicile sunt, în general, prietene bune de mulți ani. Cam din facultate. Și se înțeleg extraordinar, petrec foarte mult timp împreună, lucrează împreună, doar că nu își dau seama că totul este atât de minunat în relația lor tocmai pentru că au încă ocazia de pleca fiecare la casa ei atunci când vrea.

Majoritatea dintre noi am făcut greșeala de a ne muta cu prietena cea mai bună și apoi s-a dus naibii prietenia sau dacă am fost destul de mature, ne-am mutat separat și am salvat prietenia. Cu o singură tipă am locuit un an întreg fără să avem vreo problemă și am fi locuit mai mult împreună, doar că ea a avut șansa de a pleca în China un an, așa că drumurile noastre s-au despărțit.

Femeile au impresia că au prietene foarte bune, dar majoritatea sunt extrem de egoiste și rele în sinea lor și nu vor face compromisuri pentru a satisface și nevoile tipei de lângă ele. Adică una e să faci un compromis când alegeți barul în care ieși sau filmul la care mergi și alta e să faci compromisuri legate de locul în care este amplasată casa, dormitorul în care vei locui, împărțirea băii, împărțirea curățeniei și a altor responsabilități prin casă, petreceri date în casă, etc.

Și uite așa, după ce se mută femeile împreună, își dau seama că prietena lor e o jegoasă nespălată, nu face curat niciodată, nu strânge după ea, îi mănâncă mâncarea, e o curvă care aduce acasă toți tipii pe care îi cunoaște, povestește tuturor ce se întâmplă în casă, o bârfește chiar și pe prietena ei cea mai bună și alte minunății.

Mă întreb câte prietenii a distrus mutatul împreună.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
9 Răspunsuri la “De ce să nu te muți cu prietena ta cea mai bună”
 1. mihai spune:
  • Luna spune:
 2. Cristi spune:
  • Luna spune:
  • Cristi spune:
  • Cristi spune:
  • mihai007 spune:
  • Luna spune:
 3. Ady spune: