Se caută partener de biliard

În mărinimia lui, Cetin, s-a coborât de pe piedestalul său seniorial și s-a ocupat câteva luni să învețe un noob să joace biliard. Noob-ul eram eu.

Știam regulile, știam cum se ține un tac, dar jucasem mai mult pe Yahoo Messenger, decât în realitate. Nu reușeam să sparg bilele decât cu ciocanul, dar având nevoie de un partener cu care să joace, nu să se plictisească, a zis că e cazul să învăț și eu cum stă treaba.

Așa am ajuns noi să sponsorizâm de câteva ori pe săptămână câte un club de biliard până când, într-o zi, ucenicul și-a depășit maestrul. În prezent, îmi ia vreo două-trei jocuri să mă încălzesc, că așa sunt femeile, se încălzesc mai greu, dar apoi ajungem la se ruga de mine să mergem acasă, pentru că s-a plictisit de bătaie.

Acum nu știe dacă să îi pară rău că m-a învățat sau să se bucure că poate juca cu cineva aproape de la egal la egal, fără să se mai plictisească. Cred că e în dubii dacă să o învețe pe fiică în continuare chestii despre biliard. Probabil suporți să te bată o femeie, dar două deja e cam mult.

Prin urmare, caut un partener de biliard care să fie egal. Nu pentru mine, pentru Cetin.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
4 Răspunsuri la “Se caută partener de biliard”
  1. Romeo spune:
  2. Andrei spune:
  3. Cristi spune:
    • Arhi spune: