Cătălina Ponor, gimnasta care nu a reușit în viață

Aș fi crezut că o zi întreagă de dormit, paracetamol și ibuprofen vor fi de ajuns pentru a scăpa măcar de temperatură, dar se pare că m-am înșelat.

Azi e a doua zi când am dormit ca un urs care hibernează, înfofolită în 2 pături, îmbrăcată cu pijamale de iarnă și țipând de fiecare dată când am ieșit din pat că e prea frig în casă. Toată chestia asta cam strică zenul și mersul bun al blogului.

Daaar aș dori, în primul rând, să îmi exprim dezamăgirea că portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Rio este Cătălina Ponor și că tot ea va fi și reprezentanta noastră la gimnastică, pe singurul loc pe care l-a primit România, după ce echipa a ratat calificările.

Posibil să greșesc, dar revenirea aceasta a Cătălinei în gimnastică mi se pare cam ca a unui om care s-a retras în glorie, n-a reușit în viață în altă parte, iar nostalgia vremurilor apuse l-a făcut să mai bage o fisă acolo unde își făcuse treaba bine deja. Nu știu de ce, dar mie mi se pare că i-a cam trecut timpul și îi ia fața favoritei mele, Larisa Iordache.

Larisa îmi este simpatică pentru că prima dată am văzut-o într-o emisiune unde venise cu antrenoarea ei, pe vremea când era foarte micuță, iar acea antrenoare a afirmat că are potențial și că într-o zi vom auzi de ea și o vom vedea pe podiumurile mondiale. Știu că sunt foarte subiectivă, dar îmi pare rău sincer pentru accidentările ei recente și nu îmi pot imagina cum e să te antrenezi atâția ani, iar fix înainte de momentul în care puteai să te afirmi, îți rupi un deget și se duce dracului tot. Nu știu dacă vă dați seama ce psihic tare are acel copil.

Desigur, în același timp, așa cum am mai spus cândva, mă bucur că începe să se cam ducă gimnastica. Prea mulți copii supuși la antrenamente inumane.

În al doilea rând, știu că ce voi scrie acum sună a blog din ăla de care eu n-aș citi, dar dacă nu ați aflat, azi este Ziua Internațională a Sărutului. Așa că dacă ați fost prea ocupați astăzi, luați o pauză și sărutați persoanele dragi și spuneți-le că le iubiți.

Acum mă duc înapoi sub păturile mele.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
6 Răspunsuri la “Cătălina Ponor, gimnasta care nu a reușit în viață”
  1. ady-p spune:
    • Luna spune:
  2. Edi spune:
    • Arhi spune:
  3. Drugau Catalin spune:
  4. Drugau Catalin spune: