Complexele femeilor și transformarea în vrăjitoare

Se știe că femeile au o grămadă de complexe, multe imaginate, iar oamenii de afaceri inventează tot felul de prostii ca să profite de pe urma acestui lucru și să le ia banii pentru le corecta înfățișarea și a le crește stima de sine.

Problema e că femeile, după ce trăiesc mult timp cu un complex, tind să exagereze atunci când au la îndemână o soluție prin care consideră ele că pot scăpa de acel complex. De aceea apar o grămadă de gagici care își pun silicoane imense, deloc proporționale cu restul corpului, dar important e să nu mai existe amintirea bubițelor de pe piept de dinainte, își trântesc niște extensii de păr care emană falsitate de la doi kilometri, sperând să uite cât au plâns că au părul rar și lipit de cap, își injectează buzele până par umflate de la bătaie, sperând să șteargă amintirea liniilor subțiri care le marcau gurița pe față, își fac sprâncene de păpușă proaspăt ieșită din fabrică, rugându-se să nu le prindă ploaia, iar dacă nu au o problemă cu cele enumerate înainte, sigur au o problemă cu unghiile.

Silicoane sau umflări de buze poate nu își permite toată lumea, dar unghii false sau unghii cu gel își pune și învață să pună orice țărancă. Era unghiilor false lipite cu Super Glue s-a cam terminat atunci când a apărut gelul pentru unghii, atunci când femeile care nu au unghii frumoase au decis că de ce să își facă ele niște unghiuțe frumoase și discrete la salon, când au și opțiunea de a-și face unghiile lungi, ca de vrăjitoare?

Și așa au apărut gagicile care nu se pot șterge la fund, nu își pot schimba tamponul și nu pot folosi un telefon cu touch screen, pentru că au unghiile așa:

Iată că dinozaurii nu au dispărut, sunt printre noi.

De ce își fac așa ceva? Pe cine impresionează chestia asta? Să ridice mâna sus bărbatul care crede că e sexy o unghie mai lungă decât organul său reproducător.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
16 Răspunsuri la “Complexele femeilor și transformarea în vrăjitoare”
 1. Iulia spune:
  • Luna spune:
 2. Ovi spune:
  • Iulia spune:
  • Romeo spune:
  • Mario spune:
  • ratza spune:
 3. lisimah spune:
  • Luna spune:
 4. o. spune:
 5. Pigus Regenesis spune:
 6. Vali spune:
 7. Daniela Crudutza spune:
 8. gigi spune:
 9. oana spune:
 10. Jordan spune: