Cum se consolează partenerii de viață ai actorilor?

Uneori, când mă uit la filme foarte bune și realiste, uit că de fapt alea sunt niște scenarii și toți ăia de acolo sunt actori.

Îi admir sincer că se pot transpune în atâtea roluri și uneori se pregătesc luni întregi pentru a crea un personaj – mă refer aici la actorii care au slăbit/s-au îngrășat, au devenit musculoși, au studiat pianul luni întregi doar pentru a putea să mimeze cântatul la pian, femei care s-au tuns 0, au luat lecții de balet/dansuri/înot și multe alte exemple. Asta înseamnă să fii dedicat în ceea ce faci. Să te pasioneze cu adevărat. Bine, poate și să fii motivat financiar suficient.

Totuși, atunci când îmi amintesc că acei oameni din filme sunt actori, mai dau și peste scene cu săruturi, mângâieri și sex. Și atunci îmi răsună în cap întrebarea din titlu.

Adică bine, eu respect munca celui de lângă mine, nu mă bag peste ce face, dar, cel puțin în cazul meu, toate au o limită.

De exemplu, îmi și imaginez cum stau eu acasă, am grijă de copii, fac mâncare, curățenie și aștept nerăbdătoare să îmi vină soțul de la muncă. De pe platoul de filmare. Platoul pe care tocmai a tras nu știu câte duble în care se săruta pasional cu altă gagică. Iar el, când mai vorbim pe acasă sau îl vedem în filme, să-mi spună ceva de genul e doar muncă.

Și acum, dacă ești bărbat, să ne imaginăm că tipa pe care soțul meu tocmai a sărutat-o de nu știu câte ori, este soția ta și vine la tine acasă.

Și știți foarte bine că nu se filmează doar scene cu săruturi.

Sunt de acord că suntem oameni diferiți, dar eu vorbesc din perspectiva unuia care nu vrea să își împartă partenerul de viață. N-aș putea să gândesc eh, lasă că dacă sunt supărată, arunc o privire în cont și îmi trece și să îmi văd de treburile mele mai departe.

Deci întrebarea mea din titlu rămâne deschisă.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
14 Răspunsuri la “Cum se consolează partenerii de viață ai actorilor?”
 1. Marian spune:
  • Arhi spune:
  • Dani spune:
 2. mike spune:
 3. andrei spune:
  • Arhi spune:
  • andrei spune:
  • Arhi spune:
  • andrei spune:
  • Romeo spune:
 4. DeeDee spune:
 5. super_fotbal spune:
  • Luna spune:
 6. Jo spune: