Exemplul viu că femeile o iau razna spre bătrânețe: Elena Udrea și-a găsit fericirea

Am observat un pattern: cu cât femeile își dau seama că încep să îmbătrânească, cu atât o iau mai tare pe calea religiei. Le apucă mustrările de conștiință pentru ceea ce au făcut în viață și, cu cât trec anii, cu atât se adună mai multe și totul devine mai apăsător, așa că e căutată o cale de ieșire. Unde să fie ieșirea asta dacă nu către Dumnezeu?

Departe Elena Udrea de bătrânețe, având abia 42 de ani, dar nici la prima tinerețe nu mai este, prin urmare a venit momentul ca după toate dosarele penale și vizitele la poliție să caute o metodă să fie fericită și să-și accepte soarta și faptele. Și a găsit-o, pentru că Dumnezeu e mare.

Deputata se declara tot mai bucuroasa, pe zi ce trece, si spune ca a descoperit calea spre fericire: religia si cartile de dezvoltare personala.

Ceea ce este mai rău este că e genul ăla care are influență asupra maselor și îi îndeamnă și pe alții să-i urmeze exemplul:

Si isi indeamna fanii pe Facebook sa-i urmeze exemplul: sa spuna acatiste si sa se bucure de fiecare zi.

“Fericirea este o stare interioara pe care poti sa o dobandesti gandindu-te la lucruri aparent mici si pe care nu le mai bagam in seama de foarte mult timp. Eu sunt fericita pur si simplu, eu sunt un om cu constiinta impacata”, spune Elena Udrea. […]

“Am citit o biblioteca de carti de gandire pozitiva, de religie si atat cat m-a dus pe mine mintea, am inteles lucruri care m-au facut astazi sa fiu un om fericit”, a mai spus Udrea.

“Va indemn sa va marturisiti credinta, sa va rugati alaturi de altii, sa ii indemnati pe cei apropiati sa creada in Dumnezeu, spre Fericirea lor si a voastra!”

Mie mi-ar fi fost rușine să fiu persoană publică, să apar cu acea privire inteligentă și să declar în gura mare că “atât m-a dus pe mine mintea”. Practic își recunoaște limitarea.

Iată politicienii țării noastre, conducătorii și reprezentanții maselor.

61830580

Sursa

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
10 Răspunsuri la “Exemplul viu că femeile o iau razna spre bătrânețe: Elena Udrea și-a găsit fericirea”
  1. gigi spune:
  2. alex spune:
  3. Bulina spune:
  4. Mandea Săracu' spune:
  5. florin spune:
  6. andrei spune:
  7. Pigus Regenesis spune:
  8. oana spune:
  9. super_fotbal spune:
  10. Mos Martin spune: