Întrebare simplă, de weekend: ce fac hoții cu parfumurile?

Acum aproape trei săptămâni am aflat cum este să-ți găsești casa răscolită de niște hoți de buzunare și, femeie fiind, într-un fel îmi parea rău că doar ce făcusem curat și acum era casa plină de noroi, iar pe de altă parte mă bucuram că făcusem curat, altfel cine știe ce părere își făceau oamenii ăia despre noi.

Îi numesc hoți de buzunare pentru că e clar că veniseră să caute bani sau bijuterii analizând locurile în care s-au deranjat să scotocească și, supărați fiind că n-au găsit nimic, au luat și ei ce au găsit mai ușor.

Ceea ce mă intrigă de fapt este ideea că sunt convinsă că erau minim doi, dar nu îmi dau seama dacă erau un el și o ea sau doi ei și o ea, dar neapărat a fost și o femeie cu ei. Din două motive: plasa la geamul pe care au intrat a fost închisa la plecare, iar în baie nu era noroi deloc, în schimb am descoperit după câteva zile că ne dispăruseră parfumurile. Am observat doar după câteva zile pentru că nu suntem nici genul care ies prea des din casă, nici genul care toarnă pe ei parfum indiferent de ocazie.

Și stau și mă întreb, oare ce fac hoții cu parfumurile? Le iau pentru ei, pentru neveste? Ce poți face cu niște parfumuri care nu sunt nici foarte scumpe, nici foarte cunoscute, sunt consumate pe jumătate și nu mai au capace sau cutii?

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
12 Răspunsuri la “Întrebare simplă, de weekend: ce fac hoții cu parfumurile?”
 1. Ady spune:
 2. Gabriela spune:
  • Luna spune:
  • Ursu spune:
  • Luna spune:
 3. Iulia spune:
 4. Catalin fdd spune:
 5. Iulia spune:
 6. Nume spune:
 7. Anthony C. Brown spune:
 8. Harțag spune:
 9. Maraka spune: