Lecția de dirigenție: cum ne comportăm la casa de marcat


Mi se întâmplă de multe ori să ajung la o casă cu produsele și să mă așez acolo pentru că sunt una-două persoane înaintea mea. Normal, toți căutăm o casă cât mai liberă.

Așa am constatat că oamenii au foarte mult timp, nu le pasă de nimeni din jur sau sunt pur și simplu nesimțiți.

După cazurile în care oamenii își numără și completează bonurile de masă exact când ajung la casă sau își amintesc că au uitat să-și cântărească bananele sau au uitat portofelul în mașină și alte chestii de-astea minore, în top, pe locul I, sunt cei care întâi își scot sacoșelele, le despăturesc frumos, iau fiecare produs și îl analizează, îi caută locul cel mai potrivit în spațiu, astfel încât să nu strice vreun feng shui și fac asta în continuare, chiar dacă casiera a terminat de mult cu scanarea produselor. După ce termină de aranjat și sortat, își caută portofelul în 2-3 buzunare, apoi scot meticulos fiecare bancnotă și numără cu foarte mare atenție, verificând și calitatea banilor în timpul ăsta, iar apoi îi dau casierei.

Logica și bunul meu simț îmi spun că îți pui ce vrei în sacoșe sau cărucior până când termină casiera de scanat produsele. Eventual te gândești dinainte pe unde ai portofelul, să fii pregătit. Atunci e momentul să plătești, ca să nu ții o ditamai coada în spatele tău. După ce plătești n-ai decât să îți ordonezi produsele pe mărimi, culori, temperaturi, categorii de utilizare, alfabetic, etc.

Aceasta este prima mea lecție publică de dirigenție, posibil să mai urmeze și altele.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
17 Răspunsuri la “Lecția de dirigenție: cum ne comportăm la casa de marcat”
 1. :D spune:
  • Luna spune:
 2. Florin C. spune:
 3. Pss spune:
 4. anatati spune:
 5. Bobby spune:
  • Ioana spune:
 6. Mandea Săracu' spune:
 7. Psionics spune:
 8. jUSTfORfUN spune:
 9. Iulia spune:
  • Elena spune:
 10. Jo spune:
 11. Andrei spune:
 12. Emil spune:
 13. Marius D spune:
 14. mateescu spune: