Funcția specială Active Fresh Blue Light de la Beko

Am văzut ieri o reclamă la tv, ceva cu un tip care bagă broccoli la frigider și nu lasă pe nimeni să se atingă de el, susținând că ar fi la dietă. Reclama este făcută de fapt pentru a lăuda tehnologia cu lumină albastră a frigiderului, care crește durata de conservare a fructelor și legumelor.

În mod normal, fac mișto de reclame, dar la sfârșit am văzut că este vorba despre Beko și mi-am amintit că frigider din ăla am și eu și că o dată am lăsat niște leuștean într-un sertar din ăsta cu lumină albastră, iar după o săptămână, leușteanul era exact cum l-am cumpărat.

beko4

Din păcate, nu știam despre reclamă atunci, ca să pozez leușteanul, în schimb am găsit acum niște ceapă pe care am cumpărat-o de peste două săptămâni și am uitat de ea, pentru că nu prea am stat pe acasă. Partea aia foarte uscată este ce n-a încăput în sertarul cu lumină albastră.

13340870_212187959174585_1878927499_o

Așa facem noi, cumpărăm chestii care credem că ne plac mult și avem nevoie de ele, apoi ne facem alte planuri, uităm și realizăm din nou cum aruncăm banii aiurea. Nu știu cât vi se pare vouă de utilă funcția asta, dar mie mi s-au părut interesante experimentele mele neplănuite.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
9 Răspunsuri la “Funcția specială Active Fresh Blue Light de la Beko”
 1. jules spune:
  • vega spune:
  • Luna spune:
 2. cipoc spune:
 3. Dan Andrei spune:
 4. Trosnel spune:
 5. anatati spune:
  • Arhi spune:
  • Luna spune: