M-am săturat de politică și urăsc zăpada

De la o vreme încoace news feed-ul îmi este invadat de politică: Trump, Dodon, Radev, Putin, Trump a vorbit la telefon cu Putin, Maia Sandu crede că mai poate face ceva dacă contestă rezultatul alegerilor, ambasadori cu păreri, staff-ul Casei Albe, România înconjurată de Rusia, părerile diverșilor față de câștigătorii alegerilor (până și iohannis a avut o părere despre Igor), etc.

Sunt absolut pe lângă politică, prin urmare e ca și cum nu aș mai avea nimic de citit.

După ce că se învârte Rusia în jurul meu, m-am și trezit că ninge în București, iar eu nu suport zăpada și frigul, deci azi e zi de doliu pentru mine. Doliu sau mult somn. În același timp, abia aștept să fie zăpadă pentru a vedea cum aleargă și se bucură cățelul, deși aș fi preferat să îl pot vedea pe geam, nu să fiu cu el afară.

Și mă întreb: oare îi prinde ninsoarea pregătiți pe cei ce se ocupă cu dezăpezirea sau dorm și ei la fel ca mine?

În afară de politică și zăpadă, nu se întâmplă mare lucru prin lume. Am ratat luna aia mare de azi noapte, 6000 de oameni stau în frig în Bacău din cauza unei avarii, s-a răsturnat o cisternă GPL în județul Vaslui, trupa Aerosmith își anunță retragerea, prin China are loc un Festival de Film Românesc, se reface Orient express cu Penelope Cruz și Johnny Depp, Pink mai face un copil, iar Adriana Săftoiu simte că familia formată din ea și fiul ei face parte dintr-o minoritate.

 

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
5 Răspunsuri la “M-am săturat de politică și urăsc zăpada”
  1. nea_omat spune:
    • Luna spune:
  2. lavinia spune:
    • Luna spune:
    • Arhi spune: