Oamenii nu mai au simțul ridicolului

Oamenii sau mai mult femeile, cred că așa ar fi mai corect.

Acum câteva săptămâni, când am fost prin Constanța, am văzut prin stațiile de autobuz multe tanti care plecau de la plajă în capot sau într-un fel de furou – chestiile alea cu bretele de maiou, lungi până după genunchi, colorate bătrânesc, pe care le cumpără din piață tanti Agripina ca să aibă cu ce sta prin casă sau prin curte.

Zilele trecute am văzut într-un Mega Image o tanti tinerică, adică avea maxim 35 de ani, își făcea cumpărăturile cu părul prins dezordonat, ca și când ar fi dormit cu el prins într-un coc lejer, și era îmbrăcată într-un halat de casă, cu machiajul de seara trecută întins pe la ochi.

Sigur, nu mai vorbesc despre faptul că multe gagicuțe se îmbracă penibil din dorința de a fi observate și admirate, dar măcar ele ies în haine de stradă. O să amintesc doar despre moda cu sandale/pantofi și pantaloni de trening.

Nu zic acum să te machiezi și să-ți iei hainele de sărbătoare când duci gunoiul sau când pleci la cumpărături, dar parcă nici să pleci în pijamale.

PS: Doamna Julia Prudko, de exemplu, o femeie de afaceri din Rusia, s-a gândit să facă publică o poză cu ea goală, alăptându-și bebelușul. Știți de ce? Totul pentru a susține alăptarea în public. Dacă nici ea nu se dedică în totalitate cauzei pe care o susține…

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
8 Răspunsuri la “Oamenii nu mai au simțul ridicolului”
 1. mihai spune:
  • Luna spune:
 2. Laura spune:
  • Luna spune:
 3. RobertD spune:
  • Luna spune:
 4. AlexandraM spune:
 5. mihai007 spune: