Sala de fitness – loc de afișare pentru femei

În afară de femeile care în mod evident au musculatura foarte bine lucrată pe întregul corp (asta fiind o raritate) și cele care au antrenor pesonal sau fac group training încercând să aibă niște rezultate, observ în timpul cât lucrez la diverse aparate că doamnele vin ca niște musculițe bete la sală, doar ca să se simtă bine psihic că fac ceva pentru ele, dar nu se chinuie prea tare. Și avem aici niște categorii:

Tipele care vin machiate și deja arată bine

Aceste tipe lucrează, în general, doar la aparate pentru picioare. Pentru că e simplu, la majoritatea stai jos, iar la cele la care nu stai jos, îți expui fundul. La cele la care stau așezate, li se poate observa și admira machiajul – nu ceva discret, ci machiaj complicat, tot tacâmul: fond de ten, pudră, ruj rezistent la transfer, fard de pleoape și rimel, sprâncene desenate și cine știe cu ce s-au mai dat ele. Cele care lucrează cu fundul în sus și sunt atât de machiate, dau impresia că își caută clienți sau lucrează pentru menținerea clienților în portofoliu.

Tipele cu părul lung și desprins

Aceste tipe pot face parte și din prima categorie, dar de multe ori sunt și ușor plinuțe și încearcă să compenseze asta prin lăsarea părului frumos liber, probabil și pentru că atrage atenția și admirația, dar și pentru că speră să le mai acopere puțin. Normal că nu pot face mare lucru – cel mult pedalează și apoi merg la aparatele pentru picioare, dar nu stau la aparate la care li se vede fundul, pentru că le  rușine. Și pentru că le deranjează părul.

Tipele super-fashion

E clar că majoritatea gagicilor încearcă să se îmbrace cât mai bine, să arate cât mai bine, dar mi se pare amuzant cum se gândesc ele să își ia cele mai scumpe echipamente (aici sunt incluși adidașii de minim 100 de euro și culoare neon), iar la sfârșit își pun o șapcă, să nu le plouă sau să le bată soarele. Chiar am văzut gagici cu părul lung, desprins și șapcă peste. Am văzut că aceste tipe vin mai mult pentru paradă, rar lucrează serios.

Tipele care vin cu prietena

Acestea sunt cele care și-au convins o prietenă să vină și ea la sală, pentru că le e rușine să vină singure. Nu sunt fashion, nu sunt fițoase, dar în mod evident încearcă să pară vesele și împăcate cu decizia de a fi în sală. Acestea nu vin pentru a atrage atenția, dar problema lor este că nu prea știu ce să facă în sală, în afară de pedalat, alergat pe bandă, abdomene și veșnicele aparate pentru picioare.

Nu știu dacă am ratat ceva, dar femeile ar trebui să înțeleagă că nu e nicio rușine să fii grasă și să vrei să slăbești și că atunci când vii la sală trebuie să-ți lucrezi tot corpul, nu doar picioarele.

Și ca să evit viitoarele referiri la titlu, da, și musculoșilor le place să se afișeze la sală, dar măcar ăia sunt musculoși și trag de fiarele.

 

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
15 Răspunsuri la “Sala de fitness – loc de afișare pentru femei”
 1. Iulia spune:
  • Luna spune:
  • Iulia spune:
  • Luna spune:
  • Iulia spune:
 2. geo spune:
  • Luna spune:
  • ratza spune:
  • Luna spune:
 3. Stefablue spune:
  • Luna spune:
 4. vega spune:
  • Luna spune:
 5. Cristian spune:
 6. Farcas Gelu Danut spune: