Soluția pentru mirosul din mașină

Povesteam acum câteva zile cum mașina noastră miroase a gunoi.

Ei bine, după ce ne-a împărtășit crawlerp cum i-au fugit râmele prin mașină, mi-am amintit că fusesem și noi la pescuit și caserola cu râme încă era acolo. În putrefacție, desigur. Mirosind indescriptibil. Deci nu era doar de la gunoi, începuseră să se descompună și mâncarea guvizilor.

Mocheta noastră din portbagaj nu este detasabilă, așa că erau excluse variantele cu spălat separat, apoi spălat tabla, etc, așa că am luat în considerare sfaturile care puteau fi aplicate local. Nu am găsit spray de la Sano sau Febreze, nu am ajuns să căutăm Zeolit, însă am găsit un Vanish pentru covoare.

Întâi am aspirat bine de tot, apoi am aplicat spuma de la Vanish și am lăsat-o până s-a uscat puțin, apoi am aspirat din nou. Am repetat procedura a doua zi, pentru că acum mirosea a parfum amestecat cu gunoi și râme gelificate, dar de data aceasta am aplicat la sfârșit bicarbonat, așa cum tot crawlerp ne-a spus. În următoarea zi nu mai mirosea mașina aproape deloc, iar în câteva zile, a rămas doar o urmă subtilă de miros de șampon de covoare.

Mulțumiiim, crawlerp!

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
2 Răspunsuri la “Soluția pentru mirosul din mașină”
  1. drog spune:
    • Luna spune: