Swiss Post livrează cu roboți, la Poșta Română nu se poate plăti cu cardul

Iată cum lumea evoluează și noi rămânem în lumea a treia:

Swiss Post va experimenta livrarea de bunuri cu roboti ai companiei producatoare Starship Technologies. Luna trecuta, compania a permis altor doua firme, din Marea Britanie si Germania, sa experimenteze astfel de servicii cu produsele lor.

Robotii autonomi isi fac din ce in ce mai mult simtita prezenta in Europa – initial in Marea Britanie si Germania, iar acum acestia pot fi vazuti mergand, linistiti, pe strazile din Elvetia – mai exact in Bern, Koniz si Biberist.

Acum câțiva ani nici nu ne-am fi închipuit că se va ajunge atât de repede la roboței care să meargă printre noi, iar acum, țările mai cu apă caldă, deja au ajuns la acest stadiu. Desigur, pentru ca o astfel de tehnologie să poată fi implementată la noi, întâi ar trebui să facem curat pe străzi. La propriu și la figurat, altfel nu văd cum ar ajunge vreun robot la destinație.

Dar mai e mult până acolo, pentru că se pare că la Poșta Română nici nu se poate plăti cu cardul. Îmi doresc totuși ca tanti de la ghișee să fie înlocuite de roboți, poate ăia nu au și setări de mood.

Urați-mi succes, azi am treabă pe la poșta din satul în care locuiesc.

Între timp ați putea să-mi povestiți ultima voastră experiență cu Poșta Română. Aș fi vrut să pot începe eu cu o relatare, dar sincer nu îmi amintesc când am avut ultima dată nevoie de ceva de acolo. Cel mai probabil am cumpărat ceva timbre fiscale. Chiar așa, în alte țări există așa ceva?

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
18 Răspunsuri la “Swiss Post livrează cu roboți, la Poșta Română nu se poate plăti cu cardul”
 1. Manu spune:
 2. alex spune:
 3. super_fotbal spune:
 4. o. spune:
 5. perji spune:
  • corneli spune:
  • Ady spune:
 6. Vali spune:
 7. Pigus Regenesis spune:
 8. mihai spune:
 9. didi spune:
  • Luna spune:
 10. Serj K spune:
  • Luna spune:
 11. Daniela Crudutza spune:
 12. sly spune:
 13. Lucian spune:
  • Arhi spune: