Trăim într-o lume care se duce naibii încet, dar sigur

Deși sunt ușor reticentă la schimbări și nou, încerc să nu refuz ideile noi din start, mai ales atunci când este vorba despre ceva important – nu chestii de genul “hai să mâncăm gândaci în loc de pizza, să vedem cum e”, ci lucruri care țin de societate, valori, moralitate, abordări ale diferitelor situații, etc.

Acesta este și motivul pentru care, deși nu se încadrează în normalul meu cuplurile gay și am avut o perioadă de gândire la subiect până să ajung la acceptarea ideii, nu am nimic cu ele, nu le învinuiesc cu nimic, nu le arăt cu degetul și le doresc să fie fericite, că doar sunt și ei tot oameni și nu încearcă să facă vreun rău cuiva. Mi-a luat ceva și până să înțeleg ideea că aceste cupluri pot crește copii (biologici sau adoptați) fără să aibă vreo influență negativă asupra copiilor, dar dacă acei oameni au o gândire sănătoasă și îi cresc și educă cum trebuie, nu va avea nimeni de suferit. Desigur, rămâne să nu mai fie arătați copiii cu degetul la școală pentru că au două mămici sau doi tătici.

Și tocmai când credeam că nimic nu mă mai poate uimi, apare știrea că un bărbat născut femeie a dat naștere unui copil al cărui tată este o femeie născută bărbat. Mi-a luat vreo 5 secunde numai să înțeleg titlul. E dubios și fucked up (îmi pare rău, dar nu se potrivea altă expresie), dar până la urmă e un cuplu heterosexual, dacă lăsăm la o parte faptul că ambii sunt transsexuali.

cuplu

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
14 Răspunsuri la “Trăim într-o lume care se duce naibii încet, dar sigur”
 1. super_fotbal spune:
 2. Ăla Micu' spune:
 3. Maithun spune:
 4. Iulia spune:
  • George spune:
  • Nea Ilie de la Sculărie spune:
  • Biggie spune:
 5. George spune:
 6. Şaptelei spune:
  • ametistul spune:
  • doru vlad spune:
 7. B spune:
  • Luna spune: