Vreau mai multe magazine ca Decathlon

Ieri, fiind în căutarea unui costum de baie, pentru că după ce am slăbit cel vechi îmi e puțin cam mare, am trecut și pe la Decathlon.

Luni, ora 12-13, nu știu cu exactitate, parcarea din fața Decathlon era plină. Atunci am constatat că absolut de fiecare dată când mergem la acel magazin parcarea este plină. Noi ducându-ne în cursul săptămânii tocmai crezând că magazinele sunt mai libere, că doar lumea se mai duce și pe la muncă.

De fapt, eu am afirmat ceva de genul: “Parcarea ăstora e mereu plină, cam cum e la Ikea, indiferentă de oră și zi” și atunci mi-a picat fisa că Decathlonul chiar e un fel de Ikea, doar cu alt profil.

Strategia lor de vânzare seamănă și atrage oameni. Poate ar trebui să o aplice mai multe magazine.

Cum să nu aibă vânzări dacă au produse de la cele mai ieftine până la cele mai scumpe, găsești aproape orice te interesează, pentru aproape orice sport, iar acolo te simți ca acasă, pentru că poți testa ce vrei, te poți juca și angajații sunt prietenoși. Îmi amintesc că atunci când mi-am luat bicicleta am testat vreo 5-6 până să mă hotărăsc, pe când la alte magazine bicicletele erau prinse bine, cu lanțuri. Cam ca în magazinele cu canapele, în care scrie mare “Nu vă așezați!”.

Votez ca Decathlon să-și deschidă și un restaurant, ca să fie complet. 😀

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter
9 Răspunsuri la “Vreau mai multe magazine ca Decathlon”
 1. Jo spune:
  • Luna spune:
 2. cleos spune:
 3. Decathlon Romania spune:
  • Luna spune:
 4. cipo spune:
 5. Codruta spune:
  • cipo spune:
 6. Badulete Gheorghe spune: